Жители на Монтана излязоха на протест, за да изразят недоволството

...
Жители на Монтана излязоха на протест, за да изразят недоволството
Коментари Харесай

Монтанчани излязоха на протест заради зеления сертификат

Жители на Монтана излязоха на митинг, с цел да изразят недоволството си против влизането в действие на зеления документ.
Хората се събраха в центъра на града, а за безпроблемното осъществяване на мероприятието отговаряха няколко служителя на реда.
"Искаме независимост. Всеки човек има правото да взема решение какво да прави със личното си тяло. Който иска- да се имунизира, за какво би трябвало да ни принуждават?
Някои от протестиращите бяха доста крайни в изрече си.
"Зеленият документ е първата стъпка да ни поробят. Оттук натам даже и в хранителен магазин ще се не разрешава да се влиза. Неглижирането на казуса си е на наш тил. Тук сме да пазиме правата си и да не се потъпква Конституцията. Носенето на маска е незаконно. Някой ще поеме ли отговорност, в случай че човек получи здравословни проблеми и увреждания от това, че вдишва личния си въглероден двуокис, бактериите, които отиват от храносмилателната му система в белия дроб и ред други такива неща. Аз нямам никакво желание да съблюдавам каквото и да било, тъй като никой не носи отговорност за моето здраве ", съобщи един от протестиращите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР