Жители на Костенец се притесняват заради убийството станало вчера. БЛИЦ

...
Жители на Костенец се притесняват заради убийството станало вчера. БЛИЦ
Коментари Харесай

Нова версия къде може да е убиецът на Милена от Костенец

Жители на Костенец се тормозят поради убийството станало през вчерашния ден. БЛИЦ напомня, че през вчерашния ден бе осъществено брутално безчовечие в града. Извършителят не е хванат.

Заподозрян за действието е 43-годишния Стоян Георгиев Зайков от Костенец.

Двамата са имали наследник на 14 години. Именно детето е извикало полиция и Спешна помощ, откакто открива майка си цялата в кръв пред дома им.

Сестрата на убитата Милена раздруса мрежата с обръщение, първи СНИМКИ на жертвата

Детето е разказало по какъв начин вечерта чуло скандал сред майка си и татко си. Когато отишло да ги потърси, не разкрило нито единия, нито другия. Милена е държала по едно и също време погребална организация и фризьорски салон.

Версия: Милена от Костенец убита с вързани ръце, барети търсят килъра в планината

Жители на Костенец обаче са в суматоха, разкрива тяхна съгражданка: "Стоян ли? Той от дребен си е по-нападателен и неприятен. Аз персонално не се тормозя, само че доста хора в града са уплашени ", съобщи тя в ефира на Нова тв.

През целия ден полиция и жандармерия претърсваше адреси, които може да са свързани със Стоян Зайков и обхождаше региони в планината край Костенец – село Костенец, лагери, землища, изоставени постройки. Хеликоптери също са обходили региона, и всички обходени кътчета са снимани. Полицията е получила 6 сигнала за него. Всички те са тествани.

През днешния ден органите на реда стигнаха и до парцел в село Горна Василица. Знае се, че той е имал наследствени такива. Близките на обвинения не са го виждали скоро. Изненадани са от постъпката му. Бай Стефан е родственик на Стоян. Издирваният му е племенник. „ Притесняваме тъй като майка му е На мойта жена на сестра щерка. Не е прелестно. Ние сме потресени край племенницата тя болна трудоустроени майка му в къщата на баба си и дядо си на балдъзата. Не съм го виждал, откак умря балдъзата”, изясни той.

Стоян се е разделил с жена си преди към две години. В Костенец убийството е съществена тематика на диалози сред хората. Някой са обезпокоени от случката, други търсят пояснение за постъпката на Стоян.

Кметът на града и полицията си работят дружно в издирването на обвинения за убийството. „ С органите спомагаме доста добре държим връзка с началника на районното ръководство. Високопрохосима техника за обход на планинския район”, изясни кметът на града Радостин Радев.
А от полицията осведомят, че в издирването се употребява целия механически запас, с който Министерство на вътрешните работи разполага.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР