Жители на Катуница са притеснени след обира на клона на

...
Жители на Катуница са притеснени след обира на клона на
Коментари Харесай

Обирджията от Катуница пийвал бира в парка преди да извърши грабежа в Пощата

Жители на Катуница са обезпокоени след обира на клона на Пощата в селото. Те описват, че техният съгражданин Васко Рупеца, арестуван от полицията за грабежа, пийвал бира в парка преди да извърши закононарушението.

„ Нещо несъмнено му лопа дъската. Ако в действителност е пил бира в парка, както описват, нещо го е щракнало в главата “, декларира негов съгражданин.

Местните дефинират постъпката му като подла. Жители на Катуница, чийто пенсии са били ограбени от 34-годишния рецидивист, споделят пред TrafficNews , че го преглеждат като рисков и не се знае в кой миг той още веднъж може да посегне на някого.

Припомняме, че от прокуратурата в Пловдив през днешния ден показаха, че Васко Рупеца е арестуван в положение на мощно замайване. Той е бил задържан в ненаселен парцел, където след обира е използвал солидно количество алкохол. Това е попречило работата на органите, които се наложил да го изчакат да изтрезнее, с цел да извършат разпит.

Сумата от 3120 лева, която той откраднал от Пощата, е възобновена. Събрани са доказателства за покачване на обвиняване по Наказателен кодекс за обир, след което го грози отнемане от независимост. Той е и с висящо досъдебно произвеждане за друго осъществено от него закононарушение.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР