Жители на Източен“, кметът Иван Стоянов и представители на районната

...
Жители на Източен“, кметът Иван Стоянов и представители на районната
Коментари Харесай

Много хъс и веселие на спортния празник в район „Източен“

Жители на „ Източен “, кметът Иван Стоянов и представители на районната администрация взеха интензивно присъединяване в спортния празник, който се организира тази неделя на игрищата в квартал „ Гладно поле “.
Прочетете още
Мисията на районният кмет да извади чиновниците и жителите от домовете им и да ги накара да спортуват, бе изпълнена сполучливо. Сформираха се тимове по волейбол, футбол и петанк. След оспорвани игри Иван Стоянов и сътрудниците му, демонстрираха, че са в добра физическа форма и тиймовете бяха измежду спечелилите. На празника участваха зам.-кметовете Василка Чопкова, Атанас Кунчев и Ерол Садъков.

На спортното игрище на ул. „ Ген. Радко Димитриев “ се включиха и възпитаници, които демонстрираха футболни и волейболни умения. След това на площадката по петанк се организираха надпревари с над 50 участника, като множеството от тях постоянно практикуват спорта там.

Припомняме, че това е най-модерното игрище за петанк в цялостен Пловдив, което бе построено от екипа на Стоянов по избор на жителите, а до него се сложиха нови пейки и LED осветяване.

„ Щом всички са удовлетворени от събитието, скоро ще организираме още веднъж, тъй като спортът е здраве “, разяснява парадайс.-кметът след сполучливия завършек на шампионата.



 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР