Жители на Хасково излизат на протест в четвъртък (19 ноември),

...
Жители на Хасково излизат на протест в четвъртък (19 ноември),
Коментари Харесай

В Хасково организират протест срещу използването на институции като бухалки

Жители на Хасково излизат на митинг в четвъртък (19 ноември), с цел да се разгласят против потреблението на институциите като бухалки и да поддържат собствен съгражданин. В 16:30 ч. те ще се съберат пред постройката на Агенцията за обществено подкрепяне - Хасково на митинг под надпис “Децата ни не са бухалки ”, оповестиха от " Демократична България ".
Повод е неоснователно прекъсване на детските надбавки за едно от децата на Станимир Стоянов - деятел на “Да, България! ” и постоянен участник в митингите в Хасково, част от националните демонстрации с искане на оставката на премиера Бойко Борисов и основния прокурор Иван Гешев. Миналия петък Стоянов схванал, че надбавките са спрени с претекст, че - нещо, което не е правилно.
 Област Хасково - алена зона по заболеваемост от COVID-19 Област Хасково - " алена зона " по заболеваемост от COVID-19
Област Хасково влезе в " алената зона " по заболеваемост от COVID-19. Ситуацията остава усложнена, заболеваемостта се повишава, оповестява...
Мъжът е извадил нужните документи и оспорва решението на обществените с тъжба в Административния съд - Хасково. Вижда обаче в тази ситуация опит за заплашване поради присъединяване му в разнообразни протестни акции.
“Детето ми посещава постоянно подготвителна група и няма нито едно неизвинено неявяване. Единствената му виновност е, че посещава митингите с татко си ”, споделя Станимир Стоянов.
Друга причина да вижда принуда в дейностите на обществените е, че минути преди да бъде известен за в петък той е бил свикан да се яви в полицията в Свиленград. Повод е негова тъжба в Административния съд против възбрана от кмета на Свиленград на плануван митинг на автомагистрала “Марица ”. Призовката обаче е била за явяване на място единствено час след приемането ѝ, а хасковските служители на реда му обяснили, че в случай че не отиде предстои на санкция.
На този декор предишния месец в мнения под публикация в локална онлайн медия анонимни консуматори призоваваха да се сезират обществените служби, тъй като Станимир Стоянов водел някои от децата си на митингите в Хасково и в София.
 Гешев се срещна с прокурорите от Хасково Гешев се срещна с прокурорите от Хасково
Главният прокурор на Република България Иван Гешев се срещна с магистратите от Окръжна и Районна прокуратура-Хасково, оповестиха от проку...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР