Жители на града се свързаха с Фрог, за да разкрият

...
Жители на града се свързаха с Фрог, за да разкрият
Коментари Харесай

Кметът на Благоевград - сякаш не ИТН, а ГЕРБ са го издигнали. Около него сянки на обръзнаности и шуробаджанащина

Жители на града се свързаха с Фрог, с цел да разкрият част от нещата, които карат хората да гледат на Стоян Илков не като на човек, притежател на смяната, а като на личност от минали времена. Те формулираха обвързаностите на няколко точки.

По думите им Илко Стоянов е доста непосредствен с новия шеф на болничното заведение доктор Велчев. В това няма нищо неприятно, само че те са безапелационни, че “всяка крушка си има опашка”. Главен секретар на общината е Дейвид Арабаджиев. А той е брат на брачната половинка на доктор Велчев, новият шеф на болничното заведение. Нещата не свършват дотук, тъй като доктор Велчев е племенник на шефа на РЗОК – Благоевград - Ивайло Димитров.

Има и още, запазете самообладание. Първият братовчед на доктор Велчев - Юли Иванов, е новоназначеният началник на общинското сдружение „ Пазари “ ЕООД. Неговият наследник Георги Иванов, който е футболен арбитър, необичайно, само че е станал общински консултант, от чиито решения пък зависи ориста на жителите на града.

Приятел на кмета на Благоевград - Ивайло Червилов, е неотдавна е назначен за началник на „ Паркинги и гаражи-Благоевград “. Той е някогашен общински консултант от Движение за права и свободи. Сочен за изключително доближен до градоначалника на Благоевград е още Валери Митков - някогашен шеф на общинското сдружение „ Спортни парцели “. Казваме някогашен, тъй като от 23-ти февруари, тоест оня ден, той към този момент е новият шеф на ВиК-Благоевград. На неговото място пък е комплициран Драган Стойков, чиято майка държи така наречен барче в общината. “Странно съвпадение”, признават жителите на града.

Може и да сте се уморили от връзки и обвързаности в Благоевград, само че тези, които ги основават на процедура са неуморни. Защо ли?!

Оказва се, съгласно нашите източници, че юристконсултът от адвокатската фирма на кмета – Илко Стоянов - Десислава Грозданова, сега е назначена като правист в болница „ Св. Мина “. Соня Клисурска – завеждащ дирекция „ Обществени поръчки “ в същата болница, била завеждащ дирекция „ Обществени поръчки “ в община Пазарджик, до момента в който кметът на Благоевград е бил зам -кмет на община Петрич. Този път съвпаденията стават повече.

Клоните на родовите дървета от ден на ден се преплитат с тези на административната подчиненост, тъй като първа братовчедка на секретаря на община Благоевград – Дейвид Арабаджиев е секретарка на доктор Велчев в болничното заведение. А основният финансист на община Благоевград - Борислав Механджийски, е някогашен чиновник на МВР-Благоевград. Той е съден за убийството на Чората и за известно време е лежал в пандиза.

Така наподобява смяната в Благоевград!. Ако ви харесва!
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР