Жители на Благоевград решиха сами да се справят с дупките

...
Жители на Благоевград решиха сами да се справят с дупките
Коментари Харесай

Жители на благоевградския кв. Струмско си асфалтират сами две улици

Жители на Благоевград взеха решение сами да се оправят с дупките на пътя.

Хората са събрали пари, с цел да асфалтират две улици в града, които са в окаяно положение. „ От дете ме лъжат, че ще оправят улиците, а аз към този момент не съм дете. Никой не ни обръща внимание. Явно сме незначителни хора”, изясни пред камерата на БТВ един от основателите за какво са се решили на тази стъпка.

Мечтата на живеещите на улиците „ Юрий Гагарин” и „ Трудолюбие” в благоевградския квартал „ Струмско” е да имат асфалтиран път до техните домове. В момента са почнали с разчистването и подравняването на пътя. Освен че са осеяни с дълбоки дупки, улиците са и с отворени шахти на канализацията, което основава огромна заплаха за пешеходците.

Инициативата за изравняването и асфалтирането на улиците от локалните поданици не е за първи път. Преди са пишели петиции, само че откакто никой не им обърнал внимание са се захванали да го свършат сами. Оплакаха се обаче, че сътвореното от тях бързо било разрушавано, изключително от ВиК и техните ровове. „ Вместо да ни оказват помощ, те ни пречат”, заключи локален гражданин.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР