Жители и гости на Благоевград се събраха в Градска художествена

...
Жители и гости на Благоевград се събраха в Градска художествена
Коментари Харесай

Книгата „Пътят на сърцето“ от Мадлен Алгафари бе представена при голям интерес в Благоевград

Жители и посетители на Благоевград се събраха в Градска художествена изложба за представянето на новата книга на психотерапевтът и публицист Мадлен Алгафари.

Всички присъстващи имаха опция да задават своите въпроси и персонално да поговорят с Мадлен Алгафари, както и да купят своята книга с подпис от създателя и персонални пожелания от нея, оповестиха от общината.

За най- новата си книга, авторката споделя, че „ Сърцето е адресната регистрация на възприятията “. Книгата се ражда непринудено по време на последното странствуване на Мадлен Алгафари по пътя Камино де Сантяго.

В нея се споделя за това какво се случва надълбоко в нейния вътрешен свят по време на пътуването, мисли и прозрения, тъй като пътуването постоянно е във вътрешността.

През 2003 издава първата си книга „ Мира нямам “ – лирика и логика на психиката. Следват книгите „ Вяра имам “, „ Всички можем да летим “, „ Приказки за пораснали деца “, „ Глад за същински неща “, „ Как да се разболяваме качествено “, „От „ какво ще кажат другите “ до „ какво предпочитам аз “, „ Чувствам, затова съм “.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР