Жител от Лвовска област в Украйна почина само месец след

...
Жител от Лвовска област в Украйна почина само месец след
Коментари Харесай

Мъж продаде бъбрека си, за да зарадва своята възлюбена с прекрасна сватба, но само месец след това съдбата бе неумолима

Жител от Лвовска област в Украйна умря единствено месец след сватбата, поради която се сдобил с 15 000 $ от чужбина. Както оповестяват украинските медии, повода за гибелта и придобиването на огромната сума за малко време е тази, че 20-годишният мъж незаконно е продал личния си бъбрек.

Преди да отиде в чужбина, младият мъж споделил, че желае да провежда красива женитба за обичаната си. Но същинският източник на извоюваната сума пари била разкрита едвам след гибелта му. Роднини разкрили белег по тялото на умрелия на мястото на отстранения бъбрек.

Отбелязва се, че не е допустимо да се дефинира тъкмо къде и кой е отстранил бъбрека.

Подобен случай на търговия със личните им органи беше възпрепятстван от украинските органи на реда. На летище Бориспол в Киен, те задържали двама поданици на Тернопол по пътя им към Коста Рика, с цел да продават бъбреците си там за сумата от 10 хиляди $. По този метод те възнамерявали да решат финансовите си проблеми и да изплатят заемите си, споделят от полицията.

Сега психолозите работят с младежи. А арестуваният дружно с тях нарушител, който ги е убедил да го извършат, е застрашен от правосъдна присъда.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР