Жител на Великобритания, спечелил 9,7 млн. паунда от лотарията, изпи

...
Жител на Великобритания, спечелил 9,7 млн. паунда от лотарията, изпи
Коментари Харесай

Британец профука над 9 млн. от лотарията за жени, алкохол и дрога, а накрая...

Жител на Англия, спечелил 9,7 млн. паунда от лотарията, изпи цялата облага и стана миньор, оповестява The Mirror. По данни на изданието, в този момент Мики се чувствал доста по-щастлив.

Мъжът купил щастливия билет за 1 паунд през 2002 година, когато бил единствено на 19 години. По това време живеел в британското графство Норфолк и работел като боклукчия. Въпреки че бил много млад, Мики имал брачна половинка, която била бременна в седмия месец.



След като схванал, че е спечелил, той дал 1 млн. паунда на майка си, още 1 млн. – на чичо си и вуйна си, които помагали в развъждането му след гибелта на татко му. С останалото почнал да се забавлява и хвърлял луди пари за алкохол, дрога и проститутки. На ден изпивал минимум по две бутилки водка.



Новият му метод на живот въобще не допаднал на брачната половинка му и тя го изоставила. Мики обаче не я оставил с празни ръце и я изпратил с 1 млн. паунда.



Британецът отбелязва, че от момента, в който спечелил от
лотарията, се сдобил с доста другари и не спирал да харчи, с цел да ги впечатли. Заради пиянските си изцепки на няколко пъти стигал до съд.



Когато парите му свършили, приятелите му обърнали тил. Няколко пъти го заплашвали нарушители и изнудвачи. „ Парите са зло. Разбрах, че не би трябвало да се доверяваш на никого, даже и на фамилията си”, споделя той.



През 2013 година Мики изгубил всичките си пари и дома си. Никой не желал да го вземе на работа поради скандалната му известност.
Сега британецът работи като миньор.



Въпреки че прекарва подземен по 10 часа, 7 дни в седмицата, той признава, че се усеща благополучен, тъй като изкарва парите си с почтен труд.



Мики прибавя, че в случай че има опция да върне времето обратно, няма да промени нищо. „ Това бяха най-веселите и безумни години в живота ми”, споделя мъжът. И признава, че продължава да опитва шанса си в лотарийни игри.

Превод: БЛИЦ

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР