Жител на столичния квартал Факултета предложи решение за справяне с

...
Жител на столичния квартал Факултета предложи решение за справяне с
Коментари Харесай

Жители на Факултета искат Каракачанов да им купи климатици

Жител на столичния квартал Факултета предложи решение за справяне с мръсния въздух в София. В утринния блок на Нова тв той предложи вицепремиерът Красимир Каракачанов да купи климатици и по този начин няма да се постанова в печките с твърдо гориво да се изгарят рискови боклуци.
 Отново рисков въздух над съвсем цяла София
За да няма прашоляци, да се купят гратис, в сравнение с да се влагат пари. На по-големите фамилии да се вземат шестнайски, двайсетчетворки, разясни мъжът. Той добави, че токът ще се заплаща от съответните клиенти на ЧЕЗ.

" Токът ще си заплаща всеки един клиент на ЧЕЗ, само че да бъдат правилни, а не да надписва сметки. Безплатни климатици вместо в Народното събрание да взимат заплати ", предложи мъжът. 

Жители на Красна поляна, които тази вечер излизат на митинг против изгарянето на рискови боклуци, поддържат концепцията. 

Кметът на Красна поляна Иван Чакъров сподели, че предходната седмица са тествани 93 фамилии, като при 27 от тях са се отоплявали на твърдо гориво, въглища и дърва. На две фамилии са създали наставление, тъй като отоплението ставало с мокри дърва.

Заради изгаряне на рискови отпадъци в 3 Районно ръководство има арестувани " нарушители, които горят кабели и гуми ", само че огромна част от тях са малолетни и не може да им бъде потърсена наказателна отговорност. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР