Жител на Пазарджик остана много неприятно изненадан от отношение в

...
Жител на Пазарджик остана много неприятно изненадан от отношение в
Коментари Харесай

Не позволиха на човек да ползва тоалетна в заведение. Защо?

Жител на Пазарджик остана доста неприятно сюрпризиран от отношение в заведение. Посещаването на тоалетна по потребност е нещо напълно обикновено. Понякога, когато сме отвън комфорта на дома, се постанова потреблението на публично място.

Такава е и споделената във Фейсбук история, само че в нея има и нещо неправилно. На клиент в малко заведение, вид колиба наоколо до лечебно заведение, му е бил отхвърлен достъпа до нужник. Обяснението било, че WC-то е единствено за личния състав. Клиентът твърди, че даже е бил запитан по каква потребност желае да употребява тоалетната.

Ето и цялата история:

„ Изключително невъзпитано и непочтено държание от господина зад бара! Не позволява клиенти на заведението до тоалетната, като изяснява, че е единствено за личния състав. След отправена забележка, че това е питейно заведение и е задължен да ми даде опция да употребявам тоалетната, даже единствено след поръчано едно кафе, той ми задава въпрос по каква потребност ще употребявам тоалетната му?! Как е допустимо в центъра на града през 2023г. да има заведение на отходна яма, за която господина е платил 4 хиляди лева, да бъде почистена. И това евентуално е виновността на клиента? От съответните органи на РЗИ Пазарджик е редно, или да напишат на табела по какъв начин и по каква потребност да се употребява тоалетната в заведението, или да създадат наставление за ремонт, или каквото е належащо. Все отново това е заведение пред едно от огромните болнични заведения в град Пазарджик. “
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР