Жител на община Джебел е бил задържан в Районното управелие

...
Жител на община Джебел е бил задържан в Районното управелие
Коментари Харесай

Мъж от община Джебел е задържан за подкуп на полицай

Жител на община Джебел е бил арестуван в Районното управелие в Момчилград за опит за рушвет на полицейски чиновник, заяви Регионалният пресцентър на Министерство на вътрешните работи в Кърджали. На 23 юли към 01:00 часа в Джебел за инспекция бил спрян лек автомобил, ръководен от 57-годишен мъж.

За да осуети проби за алкохол и опиати, лидерът пъхнал 100 евро в джоба на униформения чиновник. Полицаят неотложно уведомил дежурната част. Пристигнал втори полицейски екип, който направил оглед и е формирано бързо произвеждане за рушвет. Направените проби за алкохол и опиати на водача отчели надлежно 1,89 промила и позитивен резултат за амфетамин. Отказани били проби за химически разбор. Образувано е второ бързо произвеждане за ръководство на моторно транспортно средство след приложимост на алкохол и наркотично вещество.

Водачът е арестуван за период до 24 часа в полицейското ръководство. Работата не престават проверяващи служители на реда, прецизираха от полицията.

Последният случай с рушвет на полицейски чиновник в района също бе на територията на Районното ръководство в Момчилград. На 15 март при интервенция на отдел " Вътрешна сигурност " и на Областната дирекция на МВР бяха арестувани чиновник на Министерство на вътрешните работи и предложилият подкупа.  
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР