Жител на Нова Скотия, Канада забеляза странни мигащи светлини в

...
Жител на Нова Скотия, Канада забеляза странни мигащи светлини в
Коментари Харесай

НЛО светна подканващо, искайки да осъществи контакт с жител на Канада ВИДЕО

Жител на Нова Скотия, Канада видя странни мигащи светлини в небето. Изненадата на мъжа се дължи на обстоятелството, че живее в такава пустота, където даже самолети рядко прелитат. На тази основа той изрично отхвърли опцията за земен генезис на летящите обекти.

Освен това НЛО не просто се мотаеше над Нова Скотия, а мигаше, като че ли искаше да съобщи сигнал с морзова писменост. Очевидецъ т на необикновеното събитие заключи, че извънземните желаят да осъществят контакт с него и да му кажат нещо значимо.

Потребителите, откакто гледаха видеото, което канадецът разгласява в мрежата, се съгласиха с него, че гостите от други светове желаят да пишат.

Изглежда, че в последно време извънземните освен станаха по-активни, само че и престанаха да се свенят: в този момент те се появяват намерено и даже светват приканващо, приканвайки към разговор.



Кой знае - в случай че индивидът беше малко по-смел и беше решил да влезе в договаряния с НЛО, може би извънземните посетители най-сетне щяха да влязат в пълностоен контакт със земляни...?
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР