Жител на Лос Анджелис се подложи на куп болезнени операции,

...
Жител на Лос Анджелис се подложи на куп болезнени операции,
Коментари Харесай

Американец отряза най-милото си и си извади зъбите, за да се превърне в... ВИДЕО 18+

Жител на Лос Анджелис се подложи на куп мъчителни интервенции, с цел да сбъдне фантазията си и да се трансформира в гърмяща змия.

Ричард Ернандес се назовава Тиамат в чест на митичен змей. Освен многочислените рогове и татуировки, които имитират змийска кожа, Тиамат няма уши и нос. За сметка на това езикът му е колеблив, зелени очи, а зъбите в устата му са единствено шест.



„ През 2015 година отстраних съвсем всичките си зъби, 26 зъба ми бяха извадени. Останаха ми единствено 6. Защото желая тялото ми да се приближава оптимално до това на тексаската гърмяща змия. Те имат единствено 2 зъба от горната страна и 2 изпод.



Ричард радикално трансформирал отношението си към този тип влечуго, когато като дребен дружно с брат си и сестра си бил зарязан от родителите си в гората на юг от Тексас, където има доста от тези змии. Идеята да приближи оптимално тялото си до това на змията обаче му пристигнала на по-зряла възраст, когато лекарите му сложили диагнозата СПИН.



Ричард решил да се трансформира в рептилоид - хипотетична раса от хуманоидни влечуги от света на научната фантастика.



За задачата се подложил на над 20 интервенции на обща стойност 75 хиляди $. До 2025 година той възнамерява да приключи превъплъщението си.



„ Миналата година направихме две процедури – по премахване на простатата и кастрация. Тези процедури са част от моето преображение. Те бяха направени в болница и ме приближиха към задачата ми – да стана безполов. Не желая да имам никакви гениталии”, признава той.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР