Жител на Китай е успял да заснеме цяла флотилия неидентифицирани

...
Жител на Китай е успял да заснеме цяла флотилия неидентифицирани
Коментари Харесай

Чудо! Китаец засне цяла флотилия от НЛО ВИДЕО

Жител на Китай е съумял да снима цяла флотилия неидентифицирани летящи обекти, придвижващи се в небето измежду бял ден. Странната преживелица се разиграла на 10 януари тази година. На клипчето, което мъжът е популяризирал в мрежата, се вижда по какъв начин минимум три тъмни НЛО-та с овална форма се носят постепенно в небето.

Авторът на фрагментите твърди, че това са били летящи чинии на извънземни, които са посетили планетата ни с незнайна цел. Обектите не са издавали някакви звуци, само че са го предиздвикали да изпита тревога. Мъжът толкоз се тормозил от видяното, че незабавно се прибрал у дома, тъй като нямал никакво предпочитание да стои под намерено небе.

Клипчето на китаеца бързо съумя да притегли вниманието на куп уфолози. Голяма част от потребителите в мрежата означават, че обектите от видеото не наподобяват нито на безпилотни самолети, нито на дирижабли, нито на метеорологични сонди, нито на дирижабли, нито на хеликоптери. Може би „ зелените човечета ” в действителност са посетили Китай, без да крият летателните си машини от очите на земляните.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР