Жител на канадския град Маркъм уби цялото си , за

...
Жител на канадския град Маркъм уби цялото си , за
Коментари Харесай

Млад мъж изби цялото си семейство, за да скрие тайната си

Жител на канадския град Маркъм умъртви цялото си, с цел да скрие двойствения си живот от тях. За историята оповестява " Сън “, представен от БГНЕС.
Родителите на 23-годишния Менхаз Заман се преместили в Канада от Бангладеш и били доста горди с него. Те били сигурни, че синът им учи за инженер в влиятелен университет и че има ярко бъдеще. В реалност той не е учил на никое място, а вместо това е играел на компютърни игри по през целия ден. Младежът не е могъл да влезе в университет, а е бил признат в локален лицей, само че по-късно е изключен, защото не могъл да се оправи с учението. Менхаз не споделил на фамилията си за това, а в продължение на няколко години всеки ден напускал дома си с преносим компютър и се прибирал късно през нощта.
 Жестоко ликвидиране на българка потресе Германия Жестоко ликвидиране на българка потресе Германия
31-годишна българка е била грубо убита в Германия. Изгореното й тяло е открито в Охтендунг, Майен – Кобленц, оповестява 24 часа....
В деня преди дипломирането Менхаз решил да се отърве от роднините си, с цел да не узнаят нищо. Около 3:00 часа следобяд, когато татко му и по-малката му сестра не били вкъщи, младежът умъртвил почиващата си майка. След към час той се разправил и с баба си. Вечерта той умъртвил сестра си, която се върнала от работа, а след среднощ и татко си. След това младежът се свързал с приятелите си в интернет и споделил, че преди малко е умъртвил цялото си семейство. Отначало те не повярвали, само че той им изпратил селфи с телата и кървясъл нож.
Партньорите му в онлайн игрите съобщили за това на канадските управляващи, въпреки да знаели единствено псевдонима на нарушителя. Полицията схванала местоположението на младежа до сутринта на идващия ден и пристигнала в дома му. По това време Менхаз бил там, дружно с труповете на неговите родственици. За четири убийства канадецът получил доживотна присъда без право на опрощение през първите 40 години. В съда Менхаз изискал амнистия от всички, които познавали фамилията му.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР