Жител на градче в северозападната част на Германия до такава

...
Жител на градче в северозападната част на Германия до такава
Коментари Харесай

Германец търси три седмици паркирания си автомобил

Жител на градче в северозападната част на Германия дотам изгубил ориентировка, когато му се наложило да посети " огромния град ", че не могъл да открие къде е паркирал автомобила си в продължение на три седмици, съобщи ДПА.

В началото на февруари 62-годишният мъж, чието име не се загатва, оставил возилото си на многоетажен паркинг в Оснабрюк - град с население от към 165 000 души, и се отдръпнал, бързайки за среща.

" Не знам какъв брой пъти ходихме до Оснабрюк, с цел да търсим автомобила ", споделя щерка му. По думите ѝ татко ѝ е оставил возилото си при вдигната преграда, защото машината за билети е била развалена, и не разполага с документ с името на паркинга.

Жената споделя, че на 3 февруари татко ѝ е тръгнал от вкъщи си в Бентхайм, Долна Саксония, за среща в Оснабрюк. Когато е дошъл в " огромния град ", мъжът е бързал да откри паркинг в центъра му, и по-късно не е могъл да си спомни местонахождението му.

През миналите три седмици татко и щерка са ревизирали куп паркинги в Оснабрюк. Само в центъра на града, където се предполагало, че е оставено возилото, те са най-малко 15, включително подземни.

Медиен апел и свързване с полицията на безкористен жител най-накрая довеждат историята до сполучлив край. Автомобилът е открит на паркинга на хотел в центъра на града .

" По-добре е баща да повече да не върви в Оснабрюк, а да си седи вкъщи в дребния град ", споделя щерка му.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР