Жител на Чепеларе заварил мечка в двора си. За обиколките ...

Жител на Чепеларе заварил мечка в двора си. За обиколките

Мъж от Чепеларе видял мечката в двора си, животното избутало кошерите му

Жител на Чепеларе заварил мечка в двора си. За обиколките на животното из града разказахме към този момент няколко пъти. Като в една от последните си „ разходки “ мечката се срещнала с Недялко Илиев. Той чул тежко дишане и душене, погледнал през прозореца си и видял мечката. Опитал се да е снима, само че поради еуфорията забрал да натисне начало на записа. Междувременно мечката избягала, като избутала пчелните кошери пред къщата на Илиев.

„ Не знам да е имало нанесени някакви вреди нощес. Беля, в случай че може да се каже, е бутането на кошовете и всяването на лек боязън у хората, както и няколко други бутнати кошера”, изясни той пред Нова.

Мъжът посочи, че става въпрос за една и съща мечка.

„ Тя слиза в града ни от предходната година в избран срок. Сега се появява от към седмица. След месец тя се допуска, че ще изчезне”, добави той.

Илиев посочи, че по това време е брачният срок на мечките. Липсата на храна обаче също е причина за появяването на животното в града. Жителят на Чепеларе показа по какъв начин мечката се изправила на прозореца на къщата му.

Източник: trafficnews.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg