Жител на британския град Саутхемптън се самоуби, след като не

...
Жител на британския град Саутхемптън се самоуби, след като не
Коментари Харесай

Обезумял от зъбобол млад англичанин се самоуби, чакал на опашка за вадене на зъб от януари 2019

Жител на английския град Саутхемптън се самоуби, откакто не можа да дочака реда си при зъболекаря, който да му извади мъдреца. За това оповестява The Mirror, представен от Блиц.

38-годишният Антъни Хоскинс страдал от зъбобол най-малко още от януари 2019 година. Той бил в листата на чакащите ред при зъболекаря, само че просто не могъл да издържи най-после. 

``
реклама
Британецът приемал обезболяващи всеки ден и то в огромни количества, а вечер изпивал и чаша уиски, с цел да може да заспи. 

Майката на Хоскинс пробвала да помогне на сина си и пестяла пари за частен ортодонт. Тя трябвало да събере 1500 лири. Когато през март синът й споделил, че се е натърпял на тази непоносима болежка и не устоя повече, тя имала едвам 900 лири и го помолила да изчака още няколко седмици.

Странното е, че самият Хоскинс нямал проблеми с парите - самият той работел в организация за асортимент на личния състав и постоянно плащал в точния момент наема си. 

През пролетта майката се свързала с полицията и споделила, че към този момент няколко дни не може да се свърже със сина си. На 3 април служителите на реда намерили тялото му в неговия апартамент. Там разкрили и банкова сметка, от която ставало ясно, че Хоскинс е в преразход с 3 хиляди лири. 

Майката на мъжа споделя, че погребението коствало толкоз, колкото би излязло и визитата при частен ортодонт.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР