Жилището е собственост на доведения му син Росен Цанков Апартаментът

...
Жилището е собственост на доведения му син Росен Цанков Апартаментът
Коментари Харесай

Апартаментът на Ламбо стигна милион, но има забрана, която...

Жилището е благосъстоятелност на доведения му наследник Росен Цанков

Апартаментът на Стефан Данаилов в столичния квартал „ Лозенец “ пустее към този момент близо 4 години след гибелта на именития артист. Жилището е под ключ и е оставено във типа, в който Ламбо го напусна през 2019 година, преди да постъпи в болница.

Оттогава до момента обаче цената му е скочила двойно и към този момент може да бъде продадено за 1 милион лв.. В същата кооперация, в която приживе актьорът живееше, сега се продава различен апартамент със същата площ. Собствениците са разгласи цена 500 000 евро.

Правата върху парцела не са на биологичния наследник на артиста – Владимир, плод на връзката му с Ирен Кривошиева, тъй като приживе, преди да се разболее съществено, Ламбо приписал жилището  от 146 квадрата на своя доведен правоприемник Росен Цанков, наследник да брачната половинка му Мери.

Любопитна детайлност е, че при сключването на договорката Данаилов упорствал в контракта да има специфична уговорка, съгласно която Росен нямал право да продава митичния апартамент, до момента в който е жив. Макар брокерите да надушили, че парцелът стои празен и да проявявали непрестанно интерес към него, увещавайки Цанков, че може да изкара положителни пари от продажбата, той бил непреклонен и отклонявал всички предложения, с цел да извърши волята на своя втори татко.

Източник: Ретро
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР