Жилетката ECGI използва 256 сензора, за да даде на лекарите

...
Жилетката ECGI използва 256 сензора, за да даде на лекарите
Коментари Харесай

Тази жилетка може да картографира електрическите данни на сърцето само за 5 минути, за да предотврати внезапна сърдечна смърт

Жилетката ECGI употребява 256 датчика, с цел да даде на лекарите огромно количество електрическа информация единствено за 5 минути.

Лекари и откриватели от University College London (UCL) създадоха нова жилетка, която евентуално може да се употребява за идентифициране на хора с по-висок риск от неочаквана сърдечна гибел.

Според Обединеното кралство Националната здравна работа (NHS), към два милиона души в Обединеното кралство изпитват проблеми с електрическата система на сърцето.

Електрическите сигнали задействат сърцето да се свива, регулирайки сърдечния темп. Изследователите споделят, че проблемите с тези сигнали водят до нарушавания на сърдечния темп.

Учените споделят, че тези 8 здравословни навика могат да забавят стареенето с до 6 години

Сканирането с магнитен резонанс (MRI) може да даде на лекарите явен облик на сърцето мускулна конструкция и функционалност, само че не може да картографира електричеството на сърцето и стандартното проучване с елект...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР