Жил Висенте отново измъчи гранда Спортинг (Лисабон). Само преди дни

...
Жил Висенте отново измъчи гранда Спортинг (Лисабон). Само преди дни
Коментари Харесай

Жил Висенте отново измъчи Спортинг

Жил Висенте още веднъж изтеза гранда Спортинг (Лисабон). Само преди дни отборът на Божидар Краев победи " Лъвовете " с 3:1 в шампионата на Португалия. Днес двата отбора още веднъж се срещнаха, този път в конфликт от група " С " за Купата на Лигата. Сега столичани си отмъстиха, побеждавайки с 2:0, само че това стана извънредно мъчно с два гола в края. Краев не игра в този мач.

Срещата бе много равностойна и даже изглеждаше, че няма да бъде излъчен победител.

В 89-ата минута обаче Спортинг си завоюва фаул на добра позиция пред наказателното поле и звездата на отбора Бруно Фернандеш с прелестен изстрел не остави късмет на вратаря за 0:1.

В добавеното време гостите останаха в понижен състав, откакто Акуня си изкара червен картон. Жил Висенте се хвърли в обезверен взлом, само че бе заловен на контраофанзива и в 94-ата минута Лусиано Вието реши всичко с втори гол.

Така Спортинг записа първата си победа в групата и запаза късмет за продължение напред. отборът от Лисабон заема 3-ото място с 3 точки, като изостава с 1 от водачите Портимонензе и Рио Аве. Жил Висенте пък дефинитивно се елементарни с очакванията за освен това и остава на дъното с 0 точки.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР