Жестовете, навиците, зодията, любимите цветове издават що за птици сме

...
Жестовете, навиците, зодията, любимите цветове издават що за птици сме
Коментари Харесай

Какво издава за характера ви любимата ви секс поза?

Жестовете, навиците, зодията, обичаните цветове издават що за птици сме и какви секрети крие характерът ни. Психолозите обаче считат, че методът, по който човек прави секс е отражение на личността му – в случай че изпитва наслаждение и се отдава – подобен ще е и в живота, в случай че е себелюбив ухажор – не очаквайте, че няма да изяде самичък последното парче от обичаната ви торта, в случай че е ленив в леглото – бъдете сигурни, че кухнята ще е непокътната територия единствено за вас. Любимата секс поза на вашата половинка обаче може да ви подскаже какви секрети крие характерът му още при започване на връзката...

Мисионерска
Лоялни, благородни и откровени – такива хора нормално избират мисионерската поза. Те не се опасяват от обвързване, от фамилиарност и задължения. Нямат потребност от доста адреналин и безспирни завършения, тъй като почитат рутината и се любуват на това, което имат.

Кучешка
Господата, които избират тази поза, харесват концепцията да преобладават и да се забавляват. Освен в леглото, този блян нормално се придвижва и в живота. Дамите, на които „ Кучешката “ поза им е обичана, нормално нямат нищо срещу да разрешат на колегата си да мисли, че той е „ главата на фамилията “ и той взима значимите решения. Всъщност обаче резервират тайното си превъзходство.

69
Обикновено хората, които са пристрастени към тази поза, са диви, с революционерски дух, ярки персони, открити, жизнерадостни. Не обичат рамките и отхвърлят всичко, което лимитира тяхната независимост и поле за изява.

Прави
Ако вашият сътрудник харесва интимните милувки, когато сте прави, това значи, че е най-щастлив в моментите, в които се усеща мощен. Той е роден победител, който обожава да печели. Харизма и дарба да бъде в центъра на вниманието са единствено част от качествата на тези персони. Освен това са много умели любовници.

Ездачка
Ако сте дама и това е обичаната ви поза, имаме „ вест “ за вас – вие обичате да контролирате нещата и да получавате това, което желаете. В добавка – вие сте самоуверени дами, които харесвате да получавате внимание.

Жената не отхвърля секс когато...
Ако сте мъж, това значи, че нямате нищо срещу да оставите своята партньорка да бъде „ водеща “ както в секса, по този начин и в персоналния живот – значимото е да има съгласие и взаимни отстъпки.

Обърната ездачка
Хората, които избират тази поза са забавни любовници, които обичат опитите. Те не си дават изключително доста труд, с цел да размишляват какво мислят хората за тях. Трудно обаче позволяват хора до себе си и не е елементарно да се влюбят безрезервно.

Лъжички
Това е обичаната поза на хората, които ценят комфорта – не държите на опитите и умеете да се наслаждавате на добре познатото. Излишните разтърсвания и житейски промени не са за вас. Не се страхувате да бъдете интимни с някого, което ви прави спокойни и лесни за другарство.

Ножици
А това е позата на смелите персони – тези, които не се опасяват от провокации, имат борбен дух и желаят да пробват нови неща. Обичате вие да диктувате разпоредбите и същински се наслаждавате на моментите, в които всичко се случва по „ вашия метод “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР