Жестоко убийство е извършено тази нощ в Русе. Както БЛИЦ

...
Жестоко убийство е извършено тази нощ в Русе. Както БЛИЦ
Коментари Харесай

Смразяващи детайли от касапницата в Русе

Жестоко ликвидиране е осъществено тази нощ в Русе. Както БЛИЦ писа 31-годишен мъж е бил наръган с нож седем пъти смъртоносно на улицата пред дома си.

Убийството е осъществено на ул. "Света Петка " в крайдунавския град. Сигналът е подаден в 22.52 часа. Тялото на мъжа е намерено на улицата. При първичния оглед по него са открити прободни рани.

Според разказите на околните младият мъж е бил вкъщи си на ул. "Света Петка " дружно със собствен другар. Двамата излезли на открито, след което по незнайни към този момент аргументи бил атакуван в тил и намушкан с нож.

Пострадалият се опитал да избяга по улицата, само че бил прободен на 7 места и умрял на десетина метра от вкъщи си, заяви "Русе медиа ".



На доста места по улицата има следи от кръв.

Извиканият екип на "Спешна помощ " единствено е установил гибелта на 31-годишният мъж. Съседите са сюрпризирани от случилото се, защото кварталът е спокоен.

По случая е арестуван мъж, обвинен за тежкото закононарушение. Белезниците на ръцете му са щракнали в дома му. Разследването продължава. Вероятно става дума за битов скандал.

Тази заран полицията продължава с огледите.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР