Жестоко убийство е извършено снощи в центъра на Враца, научи

...
Жестоко убийство е извършено снощи в центъра на Враца, научи
Коментари Харесай

Извънредно! Жестоко убийство в центъра на Враца, трупът е обезобразен до неузнаваемост /снимки/

Жестоко ликвидиране е осъществено нощес в центъра на Враца, научи извънредно организация BulNews.
В късните часове на тел. 112 е получен сигнал за човек в безпомощно положение. Когато незабавните медици пристигнали на ул. "Стоян Калъчев ", заварили ужасяваща панорама. На земята лежал мъж, който бил толкоз обичай, че бил обезобразен, като тялото и лицето му били почернели от силата на ударите. Човекът бил към този момент мъртъв и по тази причина незабавно бил подаден сигнал в полицията.
Пристигналите криминалисти бързо открили, че причинител на жестокото ликвидиране е 70-годишен мъж, който е пребил до гибел своя 45-годишен наследник. През униформените той признал, че му писнало от пиянските му изцепки и почнал да го бие от сутринта. Първоначално го налагал с точилката, към обед го налагал с юмруци, а вечерта го довършил с следващата порция удари.
Починалият е огромният наследник в фамилията. По-късно вечерта на мястото на нещастието пристигнали майката и брата на убития.
Съседи описват, че до момента в който семейството продавала плодове и зеленчуци, всичко било наред. По това време бащата работел в „ Нефт и газ “ в Чирен и се грижел за децата си. В същото време огромният му наследник приключил висшето си обучение в Свищов.
След края на комерсиалната активност съвсем цялото семейство се пропило. Убитият мъж по през целия ден лежал и ставал единствено с цел да изпие 200 гр. алкохол, след което още веднъж лягал. Вероятно през вчерашния ден сред него и татко му е избухнал следващият разгулен скандал, с цел да се стигне до такава степен той да убие детето си.
И сега криминалисти правят оглед на първия етаж в кооперацията, където е осъществено тежкото битово закононарушение.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР