Жестоко престъпление се e разиграло в центъра на британската столица.

...
Жестоко престъпление се e разиграло в центъра на британската столица.
Коментари Харесай

Изверг се възползва от пияно момиче, завлече го в тъмна уличка и го изнасили брутално

Жестоко закононарушение се e разиграло в центъра на английската столица. 28-годишен служащ изнасили брутално пияно момиче и го остави голо на улицата край лондонски клуб.

Жененият Санджей Накър си пиел на моста. Около 4 часа през нощта видял почерпено момиче да излиза от един от клубовете в региона. Той се доближил до нея и опитал да я издърпа, само че тя почнала да се съпротивлява, написа „ Метро”.



На фрагменти от камера за видеонаблюдение се вижда по какъв начин Некър влачи жертвата си в мрачен ъгъл. Младото момиче не стопира да се съпротивлява. Това принуждава Санджей да я удари няколко пъти, вследствие на което тя губи схващане. Извергът се възползвал й изнасилил жертвата си няколко пъти.



Момичето е намерено от хранителите на нощния клуб. Тя лежала без долни дрехи на земята.

На мястото е извикана кола за спешна помощ. Момичето пристигнало на себе си, а в болничното заведение лекарите удостоверили изнасилването.

Нейкър е задержан на идващия ден.

" Рядко вървя по клубове и пия малко. Но в онази вечер като че ли някой ме упои. Нищо не помня. Загубих схващане, нямах сили – това си припомням. Не бих се съгласила да върша секс в сходно състояние”, споделя 18-годишната жертва.

Въпреки че Нейкър твърдял, че сексът бил по взаимно предпочитание, съдът го е осъдил на осем години затвор.



Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР