Жестока война за по-висока заплата води Мариана Векилска в БНТ

...
Жестока война за по-висока заплата води Мариана Векилска в БНТ
Коментари Харесай

Мариана Векилска бясна заради заплатата си в БНТ


Жестока война за по-висока заплата води Мариана Векилска в Българска национална телевизия и в случай че настояванията й не бъдат изпълнени, заплашва да си тръгне. Няма да повярвате поради каква сума е гневна тя и с кого се съпостави.

Водещата на предаването "България в 60 секунди " не била удовлетворена от парите, против които се разписва, и почнала все по-често да прави подмятания, че би трябвало да бъде нараснала, настояват нейни сътрудници от държавната медия.

Както е известно преди да се върне назад в ефир в Българска национална телевизия, Векилска имаше несполучлив откъм професионална реализация интервал в Европейската комисия в Брюксел. И когато се прибрала у нас и се договорила с държавната медия, било за заплата от цели 5000 лева, твърдят още осведомени. Парите обаче не били по трудов контракт, а се натрупвали с спомагателното материално стимулиране, което й давали. Мариана Векилска им се радвала няколко месеца, а по-късно хонорарите внезапно били понижени.

Засега обаче, звездата правела всичко допустимо, с цел да сдържа гнева си, тъй като нямала къде другаде да отиде. Не я желали нито в bTV, нито в Нова тв, където пък конците се дърпат от доста от някогашните й сътрудници в bTV, написа "Хотарена ".

Наскоро Мариана и предаването й получиха премия "Достойните българи ", което”. Това дало мотив на водещата да заприказва и за по-достойно възнаграждение. Тя подчертала достолепията на шоуто си, както и безспорния факт, че е едно от най-популярните и разпознаваеми лица в малкия екран. И почнала да прави недвусмислени подмятания, че в случай че в Българска национална телевизия не я ценят, другаде ще я оценят по достолепие. „ 20 години работя в кадър и зад кадър, познавам осведомителния поток, в малкия екран мога да се оправя и със затворени очи”, уверена е Векилска.
Според слуховете, другото доста известно лице на Българска национална телевизия – Мира Добрева, взимала 5000 лв. на месец за работата си в предаването "Отблизо ", което е единствено час седмично. Това вбесявало Мариана, която е в ефир всеки ден, само че против доста по-скромно възнаграждение.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР