Жестока трагедия преобръща живота на новия водещ на сутрешния блок

...
Жестока трагедия преобръща живота на новия водещ на сутрешния блок
Коментари Харесай

Наследникът на Хекимян крие разтърсващо минало и жестока тра...

Жестока покруса прекатурва живота на новия водещ на утринния блок по Би Ти Ви – Златимир Йочев. Заместникът на Антон Хекимян остава без татко в ученическите си години и е отгледан от своите майка и сестра.

Журналистът губи баща си в злокобна злополука, която се случва в Либия. По това време цялото семейство живее в Триполи, където родителите на Златимир вземат решение да заминат, с цел да потърсят по-добро бъдеще за децата си, подмамени от образеца на хилядите българи, отпътували на работа в арабската страна поради по-доброто възнаграждение, написа " Ретро ".

Там се откриват добре, майка му бързо си намира работа, тъй като е акушерка по обучение. Баща му пък се захваща със счетоводство. Златимир и сестра му учат в българското учебно заведение в Триполи, само че щастливото им и нехайно детство е помрачено от пътния случай, в който умира татко им. Тогава майка им взема решение да се приберат в България, а бъдещият публицист продължава образованието си в съветска гимназия.

Повече от учението обаче го вълнува футболът. Подгонва топката след триумфите на националите ни в Съединени американски щати през 1994 година. Тренира професионално и отдадено, само че не е видян от огромните тимове. Така ентусиазмът му секнал и решил да се върне към образованието. Журналистиката в Софийския университет била първият му избор.

Приемат го със страховит триумф под номер 5 в листата с кандидат-студенти. За да пробие в СУ, пътува всяка седмица от родното си Хасково до София в продължение на цяла година, посещавайки частни уроци. В последна сметка става съвсем отличник на випуска и приключва с шестица.

Още в студентските години Златимир се среща със своя предстоящ началник Антон Хекимян. Тогава Тони е с година по-голям от него и е по-напред с материала, само че въпреки всичко се случвало да имат общи лекции по някои дисциплини. Имат положително другарство, само че пътищата им се разделят. Хекимян от студент си проправя път в Би Ти Ви, а Йочев сменя цели 5 малките екрани, до момента в който се добере до неговия стол.

В тв сектора към този момент потегли слух, че за новата позиция на Златимир са ходатайствали и Антон, и брачната половинка на Йочев – Марина Цекова, която пък преди няколко месеца направи трансфер от Нова телевизия в Би Ти Ви и стана водещ на обедните и късните новинарски излъчвания. Техни сътрудници подозират, че от ревнивост двамата желали да разделят едно и също работно място, с цел да могат да се наблюдават. Това обаче не се случвало, защото Златимир и Марина ходели в нюзрума в напълно друг часови диапазон и въобще не се засичали. Красивата Цекова обаче несъмнено ще има мотиви за ревнивост, защото обичаният й си партнира ежедневно в ефир с хубавицата Биляна Гавазова, с която прекарват и часове дружно в диалози след работа.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР