Жестока драма в семейството на депутата от БСП Георги Стоилов

...
Жестока драма в семейството на депутата от БСП Георги Стоилов
Коментари Харесай

Драма в семейството на депутат е на път да взриви политическите среди

Жестока драма в фамилията на депутата от Българска социалистическа партия Георги Стоилов е на път да взриви политическите среди. Оказа се, че родният му брат Илия, който е упрекнат за присъединяване в тайфа за рекет, е избягал от България, с цел да се укрие от правораздаването. Това разкриха пред БЛИЦ антимафиоти от Русе. Новината бе доказана и от Министерство на вътрешните работи.

Илия Стоилов е съумял да избяга от страната ни, откакто преди дни арбитър Аделина Иванова от първоинстанционния Спецсъд е изменила мярката му от " Задържане под стража " в " Подписка " и по този начин той на процедура е бил освободен от постройката на Темида. Изключително странното решение на арбитър Иванова буди доста въпросителни във връзка с неговата обективност, поради тежкото закононарушение, за което Стоилов е бил притеглен към наказателна отговорност. Само няколко дни по-късно Стоилов е трябвало да се изправи пред Апелативния спецсъд, тъй като прокуратурата е протестирала освобождението му. Веднъж вкусил свободата си, Стоилов е решил, че в случай че остане в страната ще понесе цялата суровост на закона и е решил да избяга. Подобен гаф спецсъдиите позволиха и преди към 4 години, когато пуснаха на независимост Йоско Костинбродския, който единствено това и чакаше, с цел да избяга от страната.

Наричаният от магистратите - Капитан на националния тим по убийства към момента е фантом за българските служби. Не е изключено Илия Стоилов също да не бъде открит, поради солидното му финансово положение и политически тил. Той бе задържан при спецоперация на ГДБОП през октомври м.г., дружно с още шестима мъже и една жена. Сред арестуваните тогава бе и синът на шефа на русенския КАТ Михаил Манов – Мануел.  Зрелищната интервенция бе обект на голям брой мнения. Тогава Българска социалистическа партия отпред с Таско Ерменков енергично застана на страната на брата на арестувания, като разгласи, че той не може да носи отговорност за неговите действия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР