Жестока депресия и чувство за малоценност като жена са налегнали

...
Жестока депресия и чувство за малоценност като жена са налегнали
Коментари Харесай

Драма: Тежка депресия мъчи Линда Петкова, ляга под ножа заради Киро! (шокиращи подробности)

Жестока меланхолия и възприятие за непълноценност като жена са налегнали брачната половинка на някогашния ни министър председател Кирил Петков. Това разкриха близки до сладкарката източници, които довериха, че Линда Петкова е решила да се оперира.

От известно време тя следи подробно фамозния еластичен хирург, който работи в Дубай - Леонард Ненад Йосипович и не пропуща негови постове в мрежата. Според осведомени Линда доста скоро ще отпраши за Емирството, с цел да поправя и тялото си, само че най-много лицето си.

Тя наподобява добре и е непокътната, само че концепцията била да се опъне срещу бръчки и провисване на кожата, което по този начин или другояче, се случва с годинките. Петкова била непрекъснато на нокти и следяла коя красавица ще се завърти към мъжа й, а такива въобще не липсват в обкръжението на Киро.

Драмата на Линда стартирала с Лена Бориславова, която може и да не е модел на Версаче, само че има преимущество пред Петкова най-малко по възраст, което не е малко. А след Лена, в този момент до Кирчо се подреди и друга засукана мома - Виктория Абаджиева, която е неговата пиарка и се прочу като " новата Ленка ".

" Знаем, че Линда се държи и постоянно е била зад мъжа си, изключително когато той беше водещ в страната. Но единствено тя си знае какво й е коствало да съблюдава протокола и да преглъща всички фотоси, записи, мнения и гаври към Кирил и Лена. Така че не е чудно да си смени и напълно физиономията като отплата ", споделят източниците.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР