Жесток удар понесе Нелина, след като хакери й отнеха самоличността

...
Жесток удар понесе Нелина, след като хакери й отнеха самоличността
Коментари Харесай

Нелина стана жертва на хакерска атака

Жесток удар понесе Нелина, откакто хакери й лишиха самоличността в обществените мрежи. Гласовитата изпълнителка ще би трябвало да се сбогува с огромния брой фенове във Facebook, само че се закани да ги събере в нова страница. 

Още през вчерашния ден звездата от попфолка и националната музика съобщи за нередности в ръководството на формалната си страница във Facebook, където се бяха включили над 80 хиляди правилни фенове. Днес обстановката ескалира и певицата е отвън ръководство на личната си страница. 

Вчера Нелина алармира, че страницата й е хакната и админи са други хора. " Поне бяха положителни да ме поканят за модератор и още мога да пиша и качвам,но докога... Ако някой може са ми помогне за връщане на цялостните ми права върху страницата, ще съм брагодарна! Предварително се оправдавам, в случай че нещо пишат или желаят от мое име ", гласеше известието на Нелина през вчерашния ден. 

Днес употребява персоналния си профил, с цел да оповести, че хакерите в действителност не са били толкоз доброжелателни. " С огромно страдание ви оповестявам, че страницата ми Nelina е хакната и към този момент нямам достъп до нея. Очаквайте скоро новата ми страница. Всички изявления и персонални известия от тук нататък няма да са от мен ". 

Нелина подкани феновете си да я последват в нейния Инстаграм, където също могат да бъдат в течение с нейни планове и участия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР