Жесток удар от съдбата споходи семейството на една от певиците

...
Жесток удар от съдбата споходи семейството на една от певиците
Коментари Харесай

Жесток удар от съдбата за Савина от Антибиотика

Жесток удар от ориста споходи фамилията на една от певиците на женското трио "Антибиотика ", нашумяло през 90-те с безчет шлагери. Савина Петкова-Кирякова е изправена пред огромна драма в живота си, който до през вчерашния ден беше като щастлива приказка, а през днешния ден я слага пред съществено житейско тестване.

Вече повече от 2 години, брачният партньор на Сави - Никола се бори с терминален мозъчен израстък, стадий 4 (мултиформен глиобластом). Към момента той е претърпял три интервенции, последвани от химио и лъчетерапия, само че за жалост ракът е доста нападателен и продължава да се връща. В момента се подлага на друго лекуване, за което са нужни доста средства, които да подкрепят медицинските разноски, които изисква болестта. Към момента са събрани 36 000 $, само че крайната цел е 100 000 $. Всеки, който има опция да направи подаяние може да го направи на този линк:

Савина и Никола са родители на прелестна дъщеричка Сиенна. Семейството от години се е открило да живее в Америка - Хюстън, щата Тексас. Преди години Сави отпътува на екскурзия зад Океана, само че тъкмо тогава среща инцидентно и Никола, с който са някогашни съученици и по този начин преоткриват любовта си години по-късно.



Повечето другари на Савина в Съединени американски щати знаят, че е била огромна звезда в България и като част от триото „ Антибиотика” има доста шлагери зад тила си, както и албуми, и награди… И се чудят за какво е изоставила блестящата си кариера, с цел да емигрира на 35 години и стартира всичко изначало. „ Казвам им, че любовта и фамилията за мен са най-важни и където са те, там съм и аз”, споделя в едно от интервютата си изпълнителката.



Триото "Антибиотика " е основано през 1997 година Името им дава Мартин Карбовски, който тогава е едно от топ перата на паметното за времето си списание „ Егоист”. Групата е основана по сходство на „ Спайс гърлс”. Формулата „ руса, черна и червенокоса” в комбиниране с харизмата на трите дами се оказва много сполучлива.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР