Жесток стрес преживяха участниците в Сървайвър“ преди старта на риалитито.

...
Жесток стрес преживяха участниците в Сървайвър“ преди старта на риалитито.
Коментари Харесай

Преди Сървайвър“: Загубиха багажа на Благо Джизъса и Божана Кацарова

Жесток стрес претърпяха участниците в „ Сървайвър “ преди старта на риалитито. Претендентите за огромната премия от 150 000 лв., измежду които са футболистът Благо Джизъса, ММА боецът Георги Валентинов, кулинарната хала Божана Кацарова и актрисата Снежана Макавеева, останаха без багаж в Доминикана. Личните движимости на множеството участници били изгубени по пътя им към острова - факт, който те открили с смут след стъпването си в екзотичната страна, научи, Lupa.bg. Там те би трябвало да преживеят три тежки месеца на тествания и ограничения.

Куфарите на сървайвърите евентуално са се затрили в паниката на летище София, където малко преди излитането им беше подаден сигнал за бомба. Проверката сподели, че той е подправен, само че участниците в рисковото риалити отпътуваха с три часа забавяне. След като първичният потрес отминал, риалити героите били уплашени наново от новината, че са останали без дребното си облекла.  



Край най-топлите води на планетата - тези на Карибско море, участниците занапред ще се сблъскат с още компликации, ще влязат в серия от епични борби и ще сключат комплицирани съюзи. В седмия сезон на предаването, който започва в събота, 18 февруари, от 20 ч., феновете ще имат опция да дефинират кой от любимците им ще продължи напред всяка седмица, както и огромния победител в края на сезона.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР