Жесток скандал се вихри в Нова телевизия. Нечуван конфликт се

...
Жесток скандал се вихри в Нова телевизия. Нечуван конфликт се
Коментари Харесай

Ани Цолова и Лора Крумова на нож

Жесток скандал се вихри в Нова телевизия. Нечуван спор се е разразил сред Ани Цолова и Лора Крумова. Причината за свадите сред двете грации е големия недостиг на посетители.

Според Цолова колежките от „ Комбина” крадели посетители, които те считали да поканят през седмицата.

„ Сутрешните блокове са най-гледаното време. Кой стои в 5 часа пред тв приемника, в този момент всички пътуват, всички са на открито, а те канят хората, които при нас ще се гледат и ще се коментират”, говорела Цолова из коридорите на медията пред свои близки приятелки. От друга страна обаче, никой не взимал насериозно непрекъснатото мрънкане на водещата, написа Блиц.

Според хора, които работят там от години, повода за жестокото експлоадиране на Ани била ревността от Крумова, че преди нея утринният блок бе притежание на Лора, която бе много по-харесвана от феновете. „ Не може да се държиш извънредно и пренебрежително с гостите, да не поздравяваш сътрудниците си и да смяташ, че си най-важният човек на света, пък да искаш отношение. Лора и Галя вършат доста по-качествени излъчвания, доста по-различни, извличат напълно различен прочит от гостите”, коментирали водещи, които не одобрявали държанието на Цолова.

Двете гледали да не се засичат по коридорите на медията, само че пък не пропущали да употребяват сътрудниците са за медиатори. С ясното схващане, че всичко ще се разбере, Цолова плюела по своята колежка и даже няколко пъти си направила устата, че е време предаването "Комбина” да излезе в отпуска. Положението станало още по-страшно, когато утринният блок се сдобил с ново студио. Това дало нови криле на водещата и партньорка на Виктор Николаев да се надува и да счита, че те са едни от най-важните фрагменти в малкия екран.

„ За тях репортерите са нищо, държат се с тях, все едно са втора употреба хора, а в действителност кой им прави новините, кой им прави работата, точно репортерите. Да я видя Ани по кое време за последно беше на терен и направи някаква авторска вест, май не помним. Та тръгнала да ругатни по Лора, нечувана наглост”, разясняват из Нова телевизия, където от години се тресат от кавги и интриги, само че до този миг не се бе заговорило за това, че си крадат и посетители.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР