Жесток скандал се вихри под снимка на Джизъса с новата

...
Жесток скандал се вихри под снимка на Джизъса с новата
Коментари Харесай

Не е за вярване къде посмя Благой да заведе Полина

Жесток скандал се вихри под фотография на Джизъса с новата му половинка, откакто по думите на личните си почитатели футболистът съблюдава 0 от 10-те Божи заповеди.

От години Благой Георгиев е известен в светските среди в България със мощната си религия. Преди време той показа в свое изявление за съветско издание, че прякорът му Джизъса се появил, откакто публицистите разбрали, че съблюдава 4-те поста и в сряда и в петък не яде месо. Тогава той даже съобщи, че татуировките, които има са греховно дело и би се отказал от тях, в случай че можеше да върне времето обратно.

“Ако можех да се върна обратно, когато бях едно 15-годишно момче, в никакъв случай не бих си направил татуировка. Това е греховно дело и в този момент го разбирам. Тялото е обещано на индивида от Бога чисто и по този начин би трябвало да си остане. Рисунките върху него са нечистотия. ” - бяха точните му думи.

Георгиев нееднократно е споделял, че за него Рилския манастир е особено място. “Това не е единствено филтриране, само че и другарство с прелестни другари, каквито са отците, владиката, патриархът. Изповядвам се. Пречиствам се. Живея в манастира като останалите. ” - разкри преди няколко години Благо, който тогава прекарваше по седмица-две в светата обител.

Ето че пристигна време да заведе там и новата си брачна половинка - Поли. Бившият футболист побърза да качи специфичен пост и няколко сторита от святото място.

Под фотосите обаче не липсваха и негативни мнения, преди да изчезнат безследно, като: “Искаш ли да ти кажа за какво нямам доверие в Господ? Ако го имаше щяхте да лумнете в пламаци там пред тая черква... Ти батко “Не пожелавай дамата на близък си, Не неистини, Не прелюбодействай, Не бъди лакомник..... Батко ти от 10 Закона спазваш единствено 0 бе!! Как имаш сърце да се снимаш с тия икони да си правиш кръстове.. ”

View this post on Instagram
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР