Жесток скандал навръх Великден разтърси Украйна. В основата му се

...
Жесток скандал навръх Великден разтърси Украйна. В основата му се
Коментари Харесай

Бивша тъща стреля с пистолет по екснационал на Украйна

Жесток скандал точно на Великден раздруса Украйна. В основата му се оказа някогашната тъща на ексвратаря на Динамо Киев и националния тим Александър Шовковски. Той отишъл да вземе щерка си за празниците, както било уговорено с някогашната му брачна половинка. Те обаче не били в дома, където се оказала единствено някогашната тъща.

Тя се пробвала в началото да прогони с камъни Шовковски, само че по-късно извадила и револвер и произвела три изстрела, които изплашили съседите. За случая споделя самият някогашен футболист в обществените мрежи, като разгласява и видео на случката, която е можела да приключи съдбовно.

“Отидох в позволеното от съда време, с цел да взема щерка си в неделя. В къщата не беше нито тя, нито майка й Олга Леонидова Альонова, само че за сметка на това се натъкнах на нейната майка - Любов Леонидова. Тя нееднократно е била уличавана в корист с алкохол, има недоволства в полицията, че е обиждала и посягала на щерка ми, която е и нейна внучка.

В началото Любов Леонидова ме целеше с камъни, които си беше струпала на балкона, а по-късно извади и револвер. Стреля три пъти, като се целеше в мен. От шума излязоха съседи, които ми предложиха помощ”, споделя Шовковски.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР