Жесток, но работещ начин да отучи децата си от манията

...
Жесток, но работещ начин да отучи децата си от манията
Коментари Харесай

Лекуват деца от телефонна зависимост с помощта на "Игра на тронове"

Жесток, само че работещ метод да отучи децата си от манията им по смарт телефоните откри жителка на Тайланд, пишат локални медии. Тя просто сложи на тапета на телефона злокобната физиономия на Краля на нощта, предводителя на белите бродници от сериала " Игра на тронове ". " При моите деца се получи същинска взаимозависимост от мобилния телефон. Смених заставката и я блокирах, тъй че да не могат да я трансформират, и в този момент те се опасяват да играят, " споделя майката.


Всеки опит да включат телефона, завършва с дивия плач на по-малкото. По-голямата сестра реагира умерено, само че също не желае да взема устройството със страшната фотография. Все отново след година-две на изобретателната майка ще й се наложи да измисли нова " военна ловкост ", защото децата ще порастнат, а изкушението да употребяват смарт телефона ще става все по-силно.

Много от коментиращите осъждат педагогическите способи на дамата и я поучават да прибягва до по-традиционни способи като да вземем за пример да ги набие.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР