Жестът на Васил Божков е пародия на отношенията футбол-държава и

...
Жестът на Васил Божков е пародия на отношенията футбол-държава и
Коментари Харесай

Бивш депутат от ГЕРБ: Божков се подигра на Борисов, показа пародията

Жестът на Васил Божков е подигравка на връзките футбол-държава и държава-футбол. Той се подигра с премиера. Божков все едно му кака: „ Хайде, откакто искаш всичко да решаваш, в този момент реши и този въпрос “. Това сподели пред " Фрог нюз " някогашният народен представител от ГЕРБ Методи Андреев. Ето какво още изясни той:

Г-н Андреев, през вчерашния ден стана ясно, че министър председателят Бойко Борисов и финансовият министър Владислав Горанов са на противоположни позиции по отношение на предлагането да се понижи ДДС-то за хотелиери и ресторантьори. Възможно ли е нещо друго да стои зад това разграничение сред двамата?

Сега ли в премиера Бойко Борисов се появи предпочитание да смъкна ДДС-то за хотелиери и ресторантьори. Това нещо хората го желаят от 10 години. Защо до момента той не го направи?!Много ясно за какво. Според мен това решение на министър-председателя е обвързвано с изказванията на Васил Божков и разкритията, че той се е виждал с Владислав Горанов. В момента се разиграва следното - излиза министър председателят и споделя, че в случай че Владислав Горанов не е склонен с намаляването на ДДС-то, може да си върви. Защо тези му думи да не са свързани с медийната поява на Божков?! Може ли да си мислим, че Божков има съществени улики за нарушавания, осъществени от висши държавни чиновници, свързани с комисионни, с непозволени лобирания, с корупция даже, както и с спор на ползи и корист с власт. Ами в случай че това нещо се отнася за финансовия министър?! Ако това се окаже правилно и се поддържа с доказателства, би трябвало освен финансовият министър да си подаде оставка, само че и цялото държавно управление да падне.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР