Жест на полицай въодушеви потребители на социалната мрежа. Служителят смени

...
Жест на полицай въодушеви потребители на социалната мрежа. Служителят смени
Коментари Харесай

Мрежата завря заради полицая Ивайло, сменил гумата на кола на две момичета

Жест на служител на реда въодушеви консуматори на обществената мрежа. Служителят смени гума на автомобил на две девойки, закъсали на пътя Кюстендил – Дупница.

Момичета пътували по работа, когато гумата на колата им се спукала. Надя и Мария се заловили сами да сменят гумата, само че не съумели. Дълго време никой не спрял да им помогне. До момента, в който видели полицейска кола. Кварталният служител на реда от Бобов дол Ивайло Рангелов се озовал инцидентно на мястото. „ Момчето слезе от патрула, аз изтичах до него и му обясних, нали че сме в неволя. Той с една необятна усмивка сподели " Добре, единствено ми кажете,че имате крик и гума и всичко ще се оправи”, споделя Надя пред Нова телевизия.

„ Това съгласно мене е човешко обвързване, това няма никакво значение,че съм полицейски чиновник. Всеки е задължен, когато има опция да прави някаква доброта. Аз смених гумата може би за 4-5 мин”, съобщи Ивайло Рангелов от районното полицейско ръководство в Бобов дол. Тези минути обаче се оказали задоволителни да впечатлят двете дами.

„ Постнахме това с цел да изразим признателност към него лично”, изяснява Мария и счита, че мнението на мнозина към служителите на реда е безпричинно. Самият Ивайло не се усеща воин.

„ Притесняваме ме това, че доста хора обръщат внимание и го имат за мъжество, а не би трябвало да е така”, съобщи той.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР