Жест на благодарност към лекарите и медицинските сестри събра на

...
Жест на благодарност към лекарите и медицинските сестри събра на
Коментари Харесай

„Откраднат живот“ с благодарност към медиците

Жест на признателност към лекарите и медицинските сестри събра на снимачната площадка актьорския състав на „ Откраднат живот “. „ С всичко сътрудници сме съпричастни към работата на медиците. В този финалнеи кадър, актьорите застават в персонално качесто, с цел да приветстват хората на първа линия, които всеки ден се борят за човешкия живот “, разясниха пред камерата на продуцентът Евтим Милошев и режисьорът Димитър Димитров .

„ В „ Откраднат живот: Системата “ всичко се промени, както сега се случва и в действителния живот. Наложи се сюжетът да бъде пренаписан, а също по този начин ускорихме целия снимачен развой, с цел да може сътрудниците да се приберат при фамилиите си и да бъдат вкъщи допустимо най-скоро. Работим в тежки условия, спазвайки всички ограничения и наставления. Тук е момента да прикани всички хора, които не са на работното си място, да останат у дома. Изключително значимо е в този миг да подходим отговорно “, показа Евтим Милошев. Продуцентът на хитовия бъларски сериал добави, че екипът е обсъждал включването на ковид в сюжета, а историята ще бъде непокътната за близко бъдеще.

Сцени на ревнивост, директни въпроси и откровени диалози ще бъдат в центъра на идните епизоди на „ Откраднат живот: Системата “ тази седмица от 20:00ч. по NOVA. Докор Огнянова ще се опита да обясни обстановката с лекар Ковачев, а сестра Райкова ще потърси истината за възприятията на Цвети. Междувременно доцент Захариев ще се впусне в мъжки подвизи, търсейки остарелия ресурс от сексапил и самонадеяност. Гладна стачка ще подложи на тестване връзките на Кари и Пепе, които са твърдо решени да прекарват дружно своето време.

Ще намерят ли любовта в „ Св. Анастасия “ лекарите и най-младите пациенти?-зрителите ще видят в идните епизоди, тази седмица по NOVA.

Повече вести ще откриете на уеб страницата на и на формалната страница на „ Откраднат живот “ във, а всички епизоди можете да видите единствено в.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР