жеси Джей най-накрая се реши да проговори за проблемите, които

жеси Джей най-накрая се реши да проговори за проблемите, които ...

Джеси Джей разкрива проблемите си с гърлото


жеси Джей най-накрая се реши да проговори за проблемите, които изпитва с гласа си. 33-годишната изпълнителка публикува съобщение в Instagram, където обясни за неприятностите с гърлото си, които са ѝ попречили да пее, пише slava.bg.

Заедно с написаното, Джей сподели и видео, на което пее с нисък глас, което е трябвало да изпрати и на терапевт по речта като част от продължаващото ѝ възстановяване. Звездата заяви, че първата песен, която се е опитала да изпее след началото на проблемите, е била I Want Love, като това я е докарало до сълзи. „До този ден нямах възможност да запея нито една песен, защото изпитвах невероятна болка. Хора, доста е трудно да не пея. Това буквално е моят живот и моето щастие“, започва съобщението си Джей.

Тя обяснява, че в началото на годината е започнала да изпитва симптоми, които по-късно били свързани с киселинен рефлукс. Болестта е взела превес не само върху гласа на изпълнителката, но и върху цялостното ѝ здраве. „През февруари започнах да чувствам горене в цялото гърло постоянно. Игнорирах го за някакво време, тъй като помислих, че е просто умора от пеенето. Когато отидох на преглед, ми казаха, че имам огромни възли, защото съм продължила да пея“, казва още Джеси.

Според лекарите, киселинният рефлукс може да е бил причинен от стероидите, които са били дадени на звездата като лечение на ушна инфекция.

Източник: marica.bg