Жертвите от тежката катастрофа, станала в събота вечер на околовръстното

...
Жертвите от тежката катастрофа, станала в събота вечер на околовръстното
Коментари Харесай

Шест станаха жертвите от тежката катастрофа с бус с благоевградска регистрация

Жертвите от тежката злополука, станала в събота вечер на околовръстното шосе на Видин, към този момент са шест. Днес към 9:30 ч. във видинската болница " Света Петка “ е умрял настаненият след злополуката в тежка положение 28 годишен мъж. Това заяви за Фокус шефът на лечебното заведение доктор Ивета Найденов. Към момента 54 годишната жена, която бе призната след произшествието, е в устойчиво положение, контактна и без заплаха за живота, добави доктор Найденова.

Причината за тежката злополука край Видин е придвижване с несъобразена скорост на микробуса. Микробусът " Мерцедес Спринтер “, с благоевградска регистрация, се е движел с несъобразена с пътните условия скорост в посока Дунав мост 2, оповестиха през днешния ден от Областната дирекция (ОД) на МВР-Видин. Той се блъснал в спрял на светофара влекач с прикачено ремарке с хасковска регистрация.

На място починаха четирима - лидерът на микробуса - 41 годишен мъж, и пътуващите в автомобила две дами и мъж. В МБАЛ " Света Петка “ в град Видин след случая починаха още двама от пасажерите – 18 и 28 годишни млади мъже.

По случая в РУ-Видин е формирано досъдебно произвеждане. Говорителят на Окръжна прокуратура Видин -прокурор Владислав Влашев сподели за Фокус, че е назначена автотехническа експертиза, която би трябвало да обясни механизма на пътното произшествие.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР