Жертвите на в индийския щат Одиша в петък вече са

...
Жертвите на в индийския щат Одиша в петък вече са
Коментари Харесай

Жертвите на влаковата катастрофа в Индия вече са около 300. Ранените надхвърлиха 1000 души


Жертвите на в индийския щат Одиша в петък към този момент са към 300, а ранените надвишиха 1000 души, оповестяват индийските медии в неделя.

Болниците в град Баласор, покрай който е станал случаят, са претъпкани. В района не престават да идват лекари от други страни. Състоянието на 100 приети в болница се прави оценка като сериозно.

Министерството на железниците оповестява още, че на мястото на случая към този момент се правят възстановителни работи. В тях вземат участие над хиляда души и специфична техника.

На мястото на случая дойде и министър председателят Нарендра Моди. Той даде обещание да бъдат наложени тежки санкции на хората, които бъдат приети за отговорни за предизвикването на влаковата злополука.

Длъжностни лица споделят, че няколко вагона от " Коромандел Експрес ", пътуващ сред Колката (бивша Калкута) и Ченай (бивш Мадрас), са дерайлирали към 19:00 часа локално време в петък, откакто са се блъснали в спрял товарен трен. Остава неразбираемо по какъв начин експресът се е озовал на същия коловоз като товарния трен.

След това няколко от вагоните се оказват на отсрещния коловоз. Друг трен, пътуващ в противоположната посока - " Суперфаст Експрес Норах ", се сблъсква с дерайлирали вагони.
 16x9 Image  16x9 Image Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР