Жертвите на терористичната атака в Русия вече достигат 115 души

...
Жертвите на терористичната атака в Русия вече достигат 115 души
Коментари Харесай

Задържани са всички заподозрени за атентата край Москва, жертвите вече са над 100

Жертвите на терористичната офанзива в Русия към този момент доближават 115 души съгласно формалните данни на Следствения комитет на Русия.

Данните се обновяват, откакто, съгласно известието на СКР, са открити още тела на мястото на атентата в концертната зала " Крокус сити хол ".

Руският президент Владимир Путин е бил известен от ръководителя на следствиет Александър Бортников, че арестуваните след атентата в Подмосковието са към този момент 11 души. Сред тях са и четиримата обвинени съгласно тази информация.

Губернаторът на Московска област Андрей Воробьов към този момент предизвести, че броят на жертвите може значинелно да нарасне (сутринта бяха 60, допреди малко - 93).

Все още няма дефинитивна версия на следствието какъв брой души са направили офанзивата. Най-малко четирима са разкрили огън съгласно видеоклип, чиято достоверност е доказана от Би Би Си.

По-рано депутатът Александър Хинщейн заяви за двама арестувани в Брянска област, близо до границата с Беларус, в чиято кола са открити и паспорти на жители на Таджикистан.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР