Жертвите на ада в руския мол достигнаха 35 ВИДЕО 64

...
Жертвите на ада в руския мол достигнаха 35 ВИДЕО 64
Коментари Харесай

64 станаха жертвите на пожара в руския мол ВИДЕО

Жертвите на пъкъла в съветския мол доближиха 35 ВИДЕО

64 жертви и десетки ранени след пожар в търговски център в съветския град Кемерово в Сибир. Сред починалите има деца. Не се знае къде са 16 души, съобщи ТАСС по последна информация.

В комерсиалния център " Зимняя вишня ", в който има кина, заведения за хранене и магазини, бяха евакуирани стотина души.

Пожарът избухна на последния четвърти етаж на мола към 13 часа през вчерашния ден.

Като причина за огнения пъкъл е избрана градивна специфичност на мола - пространствата в търговско-развлекателния център " Зимная вишня " в Кемерово са били облицовани с горима пластмаса, което е асъдействало за гибелта на хората при пожара там. 

По-рано бе обявено за към 60 изчезнали, множеството от които деца. 

В града е ситуиран щаб за превъзмогване на следствията от обстановката. Специални сили на министерството на изключителните обстановки са пристигнали със аероплан, в екипа са включени няколко психолози. В гасенето вземат участие всички налични локални избавителни служби, както и пристигнали от околни региони.

Аварийните изходи били заключени. Видео демонстрира по какъв начин човек скача от последния етаж. 

Все още противопожарните екипи не могат да доближат до огнището поради високата температура. Една от версиите е детска игра с огън. Лично съветският президент Владимир Путин е разпоредил особено следствие на пожара.

В градската болница са 17 души, измежду които 7 деца. Двама възрастни са в тежко положение.

Полицията открива къде са хората, които не могат да бъдат открити от околните им.

В описите са над 50 души, доста от които носят една фамилия. Това са членове на фамилии в описите са главно деца на възраст сред 5 и 17 години, възрастните са към 10 души.

ТАСС заяви, че в пожара са починали и към 200 животни от зоопарк, който е бил на третия етаж на постройката.

" Защо не са спасявали нашите деца? Казвам им, там са децата ми, а те: " Сега ще го локализираме "... Можеха умерено да ги измъкнат, стълбите не бяха задимени... Вашето МЧС изобщо не е квалифицирано ", споделят поданици на Кемерово.

" Имат ли късмет децата ни или не? Там е щерка ми на пет и синът ми на 9. А първият ми наследник почина в Кавказ. Как да пребивавам с това, кажете ми, апелирам ви? ", пита мъж, който не знае къде са децата му.

Гражданите желаеха от управляващите на всеки 20 минути да оповестяват какво се случва по време на пожара. " Кажете какво става, кои етажи сте ревизирали ", пита един от хората представителите на властта.

" Огнището е стая с батут. Предварителната версия е, че едно от децата е имало запалка, това е предварителната версия, точно от тази стая с батута е почнало горенето на дунапрена, тъкмо в басейна с дунапрен, който просто е избухнал като барут ", споделя пред публицисти Владимир Чернов - заместител на губернатора на региона.

Снощи бе обявено, че са открити 13 тела на починали в кинозала в мола. 

Помещенията са били облицовани с горима пластмаса, което е асъдействало за гибелта на хората при пожара там.

Според източник на ТАСС от избавителните служби облицовката и изолацията са отделили токсичен пушек, четири вдишвания от който са били задоволителни, с цел да се получи смъртоносно отравяне.

Конструкцията на постройката не устоя на високата температура и ще бъде съборена. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР