Жертвата и 21-годишният ѝ син са пристигнали в София на

...
Жертвата и 21-годишният ѝ син са пристигнали в София на
Коментари Харесай

От прокуратурата и СДВР разкриха подробности за убийството в Младост

Жертвата и 21-годишният ѝ наследник са пристигнали в София на 16-и април, където момчето е трябвало да бъде настанено в клиника за лекуване на наркозависими. Вчера лицето, което ги посрещнало в столицата, е отишло в жилището в "Младост " и е намерило жертвата в хола на жилището с локва кръв към нея. Синът е липсвал от мястото и вследствие на процесуално-следствени дейности той е хванат по-късно в ранните часове на нощта. Назначени са всички вероятни експертизи и са конфискувани голям брой доказателства.
Това съобщи на брифинг пред публицисти ръководителят на Софийската градска прокуратура Емилия Русинова по отношение на убийството на жена в столичния квартал "Младост ", съобщи кореспондент на Novini.bg.
,,Иззети са също по този начин и облеклата на причинителя по време на убийството. На жертвата са нанесени голям брой удари в главата, вследствие на което е настъпила гибелта. От първичните данни може да се каже, че причина за закононарушението е финансов претекст, тъй като малко преди гибелта е имало скандал сред жертвата и нейния наследник за неналичието на пари. Както заявих, синът е арестуван. Налични са доказателства, че са провеждани лекувания в психиатрични заведения. Той е също по този начин и престъпно проявен, като единствено допреди няколко дни е направил опит за обир на казино във Варна'', изясни Русинова.
,,Сигналът е получен през вчерашния ден в 18:30 на незабавния телефон 112. Ангажирахме сериозен запас на Министерство на вътрешните работи и в последна сметка задържахме сина на гарата в Горна Оряховица. Когато го заловихме, той стартира да ни дава неразбираеми и нелогични пояснения, вероятно заради съществуването на наркотични вещества'', съобщи на брифинга и шефът на Столична дирекция на вътрешните работи Георги Хаджиев.
,,Причина за закононарушението е може би зародилият скандал сред майката и сина, след което е осъществено това тежко престъпление'', добави още той.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР