Жертва на брутална кражба е станала Петя Буюклиева. Естрадната звезда

...
Жертва на брутална кражба е станала Петя Буюклиева. Естрадната звезда
Коментари Харесай

Обраха Петя Буюклиева

Жертва на брутална кражба е станала Петя Буюклиева. Естрадната звезда призна, че столичният й апартамент е бил отарашен от крадци, които отмъкнали всички полезности, принадлежащи на нея и брачна половинка й Тони.

Това се случило, преди музикалното семейство неотдавна да се реалокира в новото си жилище. Апашите отмъкнали даже премиите от театралната кариера на Буюклиева.

„ Скъпи и прескъпи, някои с нумизматична стойност. Ценях ги доста. Преди да се преместим в новия си апартамент, ни обраха. Докато сме били на открито за малко с мъжа ми, очевидно са ни следили и са отворили секунди и бяха взели всичко “, жалва се звездата. След тази случка тя си дава сметка, че в действителност спомените и страстите са доста по-ценни и значими от всеки един веществен подарък.

„ Преди това доста държах, само че разбрах, че всичко, което може да се купи с пари, по никакъв начин не е скъпо “, прави изводи тя.

Преди дни певицата означи своя 64-ти рожден ден. Тя си пожела в скоро време синът й да я подари с внуче, на което да пее безконечния си шлагер „ Баба ми е съдбовната жена “. Мечтата й е да бъде момиченце, тъй като Петя към този момент е усетила насладата да е мъжка майка.

Единственият наследник на звездата се ожени за годеницата си на обилна женитба край морето преди 2 години. В момента младото семейство се е открило в Швейцария, откъдето в действителност стартира любовната им история. Тони-младши и албанката Еги се залюбват още като студенти в Бремен през 2013 година, където тя идва след колежанските си години в Оксфорд.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР