JEREMY? е големият победител в юбилейното издание на конкурса за

...
JEREMY? е големият победител в юбилейното издание на конкурса за
Коментари Харесай

Най-новата песен на JEREMY? - “Day After Day” с три награди от конкурса за нови български песни на БНР

JEREMY? е огромният победител в юбилейното издание на състезанието за нови български песни " Пролет 2019 ". С новата си ария " Day After Day " бандата получи цели три награди на церемонията по раздаването им късно нощес. А това са: Голямата премия на селекционния екип и присъединяване във фестивала " Евросоник " в Грьонинген, (Холандия), Първа премия на журито и Наградата на музикалната и журналистическата колегия. Три топ награди излъчени от напълно разнообразни гилдии и техните представители. Конкурсът " Пролет " е основан през 1970 година и към този момент няколко десетилетия разпространява творчеството на българските музиканти. Бандата извърши за първи път онлайн пред аудитория новата " Day After Day " на церемония вечер в първо студио на БНР (изпълни я даже два пъти). Тя е по музика на Ерсин Мустафов и Ташо Колев и текст на Гергана Нойкова и Ерсин Мустафов. От през днешния ден песента ще звучи публично и в ефира на разнообразни радио станции у нас, а почитателите ще могат да я чуят и напълно скоро онлайн - на 30 май в столичния клуб Music Jam!
В огромният концeрт на JEREMY? на 30 май в столичния Music Jam особено присъединяване ще има и Кирил Маричков. Групата ще извърши дружно с него няколко вълнуващи парачета на Щурците и несъмнено общата им ария - " Не си самичък ". Това е песентя, която завладя справедливо сърцата на почитателите и първите места в родните ранглисти и радио ефир и като че ли още в самото начало на годината даде подтик за бъдещите и сегашни триумфи за JEREMY? през 2019! Билети за събитието можете да намерите в системата на еventim.bg, партньорската мрежа и на място в клуба.
Повече детайлности можете да намерите на формалната страница на JEREMY? или в страницата на събитието.
Няколко часа след шоуто в София бандата ще излети към Лондон за присъединяване си в Camden Rock Festival на 1 юни!

Преди това обаче, още на следващия ден (22 май) JEREMY? и Кирил Маричков ще бъдат дружно в Пловдив, с цел да вземат присъединяване в формалната гала по връчване на Годишните Музикални Награди на БГ Радио в зала Колодрум. JEREMY? са с номинация в влиятелната категория " Група на годината " с помощта на слушателите и всички ние, почитатели и другари ще им стискаме мощно палци да я получат!

 &feature=youtu.be
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР