Жереми Петрис сподели своята гледна точка за раздялата си с

...
Жереми Петрис сподели своята гледна точка за раздялата си с
Коментари Харесай

Жереми Петрис с разтърсващи разкрития за Левски

Жереми Петрис показа своята позиция за раздялата си с клуба. Французинът бе продаден на белгийския Шарльороа в края на януари, откакто отхвърли да преподпише със сините. „ Имах доста положителни мачове със „ синята “ фланелка. Винаги съм се борил за титулярното място и съм се старал да давам най-хубавото от себе си на терена. Но договорът, който ми бе препоръчан да преподпиша, изглеждаше като тотална липса на почитание към труда ми. Точно такива бяха препоръчани също по този начин и на Краев, както и на Уелтън.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jeremy Arnaud Petris (@petrisjr2)

Боримиров ме изпрати във втория тим без причина, защото бях декларирал, че няма да преподпиша контракта си. Винаги съм се държал добре с управлението на Левски. За да съм изцяло прям, в никакъв случай не съм обещавал, че ще преподпиша договора си, само че треньорът излъга за това. Вече му бях споделил, че няма да възобновя контракта си, само че той сподели напълно разнообразни неща пред публицистите “, съобщи Петрис пред gerena.bg.

„ Николай Костов се отнасяше с мен като към собствен внук. Станахме доста близки с него. Той ми вярваше и съм му признателен. Обичах да работя с този треньор. Ще кажа единствено, че бих желал да се разделя с Левски при доста по-различни условия. Надявам се, че ще бъда свестен. Станимир Стоилов беше индивидът, който ме разбираше чудесно във всяко едно отношение. Вдъхна ми доста кураж. От него лъхаше доверие. Дължа му доста! С най-голямо наслаждение бих се върнал един ден в Левски, в случай че почитателите ме желаят “, добави още той.

Още вести четете в категория Спорт.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР